X

Underbart

Vi kontaktar dig så snart som möjligt

VIDA ARENA

Växjö Lakers är bäst i Sverige på hockey. Bäst på hockey innebär också att man är bäst utanför rinken och på att maximera besökarnas upplevelse. Därför installerar Vida Arena ett appsystem från Swoother för att utvecklas ytterligare.

Vida Arena arbetar med dedikerade köer för appbeställningar. Detta gör att kunder som har beställt med appen får en betydligt kortare väntetid och hinner med fler ärende i periodpauserna. Kunderna får en snabbare service och Vida Arena hinner sälja mer, det kallar vi Win Win med Swoother!

Växjö Lakers ska vara bäst i Sverige på hockey. Bäst på hockey innebär också att man behöver vara bäst utanför rinken och på att maximera besökarnas upplevelse. Därför har Vida Arena ett appsystem från Swoother.

Swoothers appsystem heter Vida Arena Mat & Dryck. Appen används givetvis vid Växjö Lakers hemmamatcher men även under de konserter och event som genomförs i Växjö.

förs i Växjö.

Vida Arena kommer att arbeta med dedikerade köer för appbeställningar. Detta gör att kunder som har beställt med appen får en betydligt kortare väntetid och hinner med fler ärende i periodpauserna än vad kunder som inte använder appen hinner.

För oss som en ARENA kan Swoothers system ersätta alla andra system vilket sänker våra kostnader avsevärt.

Per Berglund Driftschef
Vida Arena, Växjö

OLD MIKES DINER ÖKAR SNITTNOTAN

Old Mikes Diner skapar en bättre matupplevelse för dig på väg! Vad är då mer rätt för Old Mikes än att ha en egen app? Systemet från Swoother installerades under sommaren 2018 och effekterna som Old Mikes ser är stora.

Snittnotan har ökat med ca 23% och andelen kunder som beställer via appen är 50%. Dessutom så har Old Mikes sänkt sina personalkostnader genom att ha effektiva processer utan att för den sakens skull minska på servicen.

När nu Old Mikes öppnar fler restauranger längst med de svenska vägarna så är appen en viktig del i hur restaurangerna designas samt utformas för att skapa den bästa kundupplevelsen.

Prajay Purohit VD
Old Mikes Diner